U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. QV eHerkenning ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Shape
Banner
person
banner
EH
Icon

All-in-one

Beheren en machtigen voor de hele organisatie vanuit één simpele applicatie.

Icon

Controle

Volledig overzicht en grip op wie namens de organisatie waar mag inloggen.

Icon

Veilig

Beveiligen van persoonsgegevens en gecertificeerd volgens ISO27001.

Dé beheeroplossing Hou grip op kosten, gebruik en security.

eHerkenning wordt de nieuwe standaard voor identificatie bij overheden en organisaties. Met de introductie van eHerkenning komt er één beheervraagstuk bij organisaties te liggen. Dit vraagstuk draait om online security, overzicht en grip. QuoVadis biedt één all-in-one-oplossing waarbij de organisatie volledig grip houdt op welke medewerker, waar en wanneer mag inloggen.

Banner

Beheer medewerkers en bedrijven vanuit één simpele applicatie.

De Beheerapplicatie van QuoVadis geeft u de mogelijkheid om vanuit een simpel dashboard overzicht te houden op medewerkers en bedrijven/filialen die eHerkenning mogen gebruiken. U kunt simpel medewerkers toevoegen en verwijderen, machtigingen beheren, groepen aanmaken en uw ketenmachtigingen beheren.

Banner

Grip en inzicht op het gebruik van eHerkenning door uw medewerkers.

Via de Beheerapplicatie houdt u 100% grip op het gebruik van eHerkenning in de organisatie. U kunt medewerkers machtigen voor een specifieke dienst, dienstverlener, groep van diensten of juist toegang geven tot alle diensten op een bepaald betrouwbaarheidsniveau. Daarnaast wordt het volledige overzicht van middelen en machtigingen van uw organisatie getoond.

Banner

Alle gegevens van uw medewerkers veilig in onze database.

Security staat bij ons op nummer één. Alle persoonsgegevens staan veilig opgeslagen op een server binnen de Europese unie. We zijn gecertificeerd volgens de ISO27001 norm.

Shape

QuoVadis De betrouwbare partner voor eHerkenning.

QuoVadis is één van de leveranciers van eHerkenning. QuoVadis onderscheidt zich door haar compromisloze houding op het gebied van security, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en support.

Icon

50.000

Meer dan 50.000 mensen maken dagelijks gebruik van eHerkenning via QuoVadis.

Icon

Wereldwijd

Wij bedienen meer dan 1 miljoen organisaties met licenties en online identities!

Image

eHerkenning beheren Ontdek alle opties van de QV beheerapplicatie!

 • eHerkenning voor de hele organisatie

  Met de QV beheerapplicatie beheert u heel simpel eHerkenning voor alle medewerkers in de organisatie. Met één klik voegt u medewerkers toe, wijst u beheerders aan en kunt u machtigingen beheren.

 • Machtig medewerkers per dienst

  U hebt de mogelijkheid om medewerkers te machtigen per dienst, dienstverlener, groep van diensten of dienstverleners of tot alle diensten op één bepaald betrouwbaarheidsniveau. Zo hebben u medewerkers de gewenste vrijheid en u de volledige controle.

 • Grip op ketenmachtigingen

  U hebt één totaaloverzicht van alle personen en organisaties buiten uw eigen bedrijf die namens u in mogen loggen via één ketenmachtiging. U kunt zelf heel gemakkelijk ketenmachtigingen initiëren, afgeven of intrekken.

 • Creëer groepen

  Via de QV beheerapplicatie hebt u de mogelijkheid groepen van gebruikers of diensten aan te maken. Zo kunt u snel één gebruiker één specifieke set van machtigingen geven.

 • Voeg meerdere KVK’s toe

  In de beheerapplicatie kunt u eHerkenning voor meerdere KVK's beheren. Handig wanneer u meerdere bedrijven of filialen heeft.

EH

Aan de slag Start direct met de beheerapplicatie van QuoVadis.

Veelgestelde vragen

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Met een eHerkenningsmiddel logt u met één gebruikersnaam en wachtwoord, op een veilige manier in bij alle aangesloten organisaties/ diensten. Dat betekent minder wachtwoorden onthouden.

In de beheermodule zijn alle niveaus van eHerkenning beschikbaar. Dat houdt in dat u medewerkers een middel kunt geven op niveau 2, 2+, 3 en 4.

eHerkenning voor uw organisatie wordt beheerd door een zogenaamde beheerder. De beheerder kan de wettelijk bevoegde van uw organisatie zijn, maar dat hoeft niet. Zo kunt u de rollen in de beheerapplicatie inrichten op een wijze die past bij uw organisatie.

Ja, in de beheermodule hebt u een totaaloverzicht van alle (rechts)personen buiten uw eigen bedrijf die namens u in mogen loggen met een ketenmachtiging. U kunt zelf heel gemakkelijk ketenmachtigingen initiëren, afgeven of intrekken. Speelt het beheer van ketenmachtigingen een grote rol in uw organisatie? Bekijk dan de QuoVadis ketenmachtiging add on.

Het gebruik van de beheerapplicatie is gratis. De kosten hangen samen met het aantal geregistreerde KVK nummers, het aantal gebruikers en de niveaus van de betreffende gebruikers. U kunt heel simpel de kosten uitrekenen via onze QV beheermodule calculator. De kosten voor een eHerkenning aanvraag vindt u hier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Vind snel het antwoord op je vraag in ons help center. En kom je er niet uit? Ons team zit op werkdagen van 9:00 tot 16:30 voor je klaar.

Image