U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. QV eHerkenning ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Shape
Banner
EH

eHerkenning Straks onmisbaar, nu verkrijgbaar.

eHerkenning wordt de nieuwe standaard voor identificatie bij overheden en organisaties. Dat betekent dat u op steeds meer plekken met eHerkenning inlogt om online uw zaken te kunnen regelen. De aanvraag procedure voor eHerkenning van QuoVadis is online, simpel en snel.

Shape
 • 01

  Stap 1

  Start de aanvraag

  Start de aanvraag voor eHerkenning van QuoVadis. QuoVadis biedt exclusief eHerkenning op het hoogst toegepaste niveau, u hoeft dus geen keuze in betrouwbaarheidsniveau te maken. Uw online aanvraag kunt u hier starten.

 • 02

  Stap 2

  Doorloop de aanvraagprocedure

  Wanneer u eHerkenning alleen voor uzelf aanvraagt dan duurt de aanvraagprocedure ongeveer 10 minuten. De aanvraagprocedure zal zich voornamelijk op uw identificatie richten. De aanvraag procedure resulteert in één compleet ingevuld contract. Deze kunt u ondertekenen en opsturen naar QuoVadis. Let op! Tijdens de aanvraag heb je één geldig ID nodig.

 • 03

  Stap 3

  Uitgifte QuoVadis eHerkenningmiddel

  Ons streven is om elk contract binnen één a twee dagen te verwerken. Bent u wettelijk bevoegde en vraagt u eHerkenning voor uw eigen organisatie aan dan kunt u kiezen voor identificatie via een app of voor fysieke identificatie aan de deur waarna het middel uitgegeven wordt. Bent u in loondienst en is de organisatie waar u werkt in bezit van eHerkenning? Dan kunt u direct aan de slag zodra wij uw aanvraag hebben verwerkt.

 • 04

  Stap 4

  Aan de slag met eHerkenning!

  Na de uitgifte van het eHerkenningsmiddel kunt u inloggen bij alle aangesloten dienstverleners van eHerkenning. Zo simpel is het.

Shape

QuoVadis De betrouwbare partner voor eHerkenning.

QuoVadis is één van de leveranciers van eHerkenning. QuoVadis onderscheidt zich door haar compromisloze houding op het gebied van security, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en support.

Icon

50.000

Meer dan 50.000 mensen maken dagelijks gebruik van eHerkenning via QuoVadis.

Icon

Wereldwijd

Wij bedienen meer dan 1 miljoen organisaties met licenties en online identities!

EH

Aan de slag Start direct je aanvraag voor eHerkenning van QuoVadis.

Start voor maar €29,95 met eHerkenning van QuoVadis en log veilig in bij alle aangesloten dienstverleners, nu en in de toekomst.

Veelgestelde vragen

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Met een eHerkenningsmiddel logt u met één gebruikersnaam en wachtwoord, op een veilige manier in bij alle aangesloten organisaties/ diensten. Dit is noodzakelijk voor bedrijven en stichtingen. Voor u betekent het minder wachtwoorden onthouden. Lees hier meer over eHerkenning.

Binnen eHerkenning wordt onderscheid gemaakt tussen een aantal betrouwbaarheidsniveaus. Om het simpel te houden biedt QuoVadis exclusief eHerkenning op het hoogste niveau. Hiermee kunt u zorgeloos altijd en overal kunt inloggen met uw eHerkenning. Nu en in de toekomst.

eHerkenning aanvragen bij QuoVadis bestaat uit een vier simpele stappen. Lees hier meer over de aanvraagprocedure.

QuoVadis biedt een spoedprocedure voor eHerkenning, dat houdt in dat wanneer u voor 14:00 uw aanvraag volledig afrond én de aanvraag indient via onze spoedprocedure, dan wordt het middel of de wijziging dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag aangeboden bij PostNL of AMP afhankelijk van de aanvraag.
De eenmalige kosten voor deze spoedprocedure zijn €50,-. Lees hier meer.

Als je een bestaand eHerkenning middel hebt op niveau 1, 2 of 2+ dan kan je dit heel simpel upgraden naar eHerkenning van QuoVadis. Heb je op dit moment eHerkenning op niveau 3 dan hoef je niets te doen en kan je overal inloggen. Upgrade hier je eHerkenning.

Met een ketenmachtiging geef je iemand anders de toestemming om namens jou in te richten. Dat kan bijvoorbeeld je accountant zijn. Wanneer je eHerkenning van QuoVadis hebt kun je onbeperkt anderen machtigen vanuit je eigen online omgeving. Lees hier meer over ketenmachtigingen.

De beheerapplicatie van QuoVadis geeft u de mogelijkheid om vanuit een simpel dashboard overzicht te houden op medewerkers die namens het bedrijf eHerkenning mogen gebruiken. U kunt simpel medewerkers toevoegen en verwijderen, machtigingen beheren, groepen aanmaken en uw ketenmachtigingen beheren. Lees hier meer over de beheerapplicatie.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Vind snel het antwoord op je vraag in ons help center. En kom je er niet uit? Ons team zit op werkdagen van 9:00 tot 16:30 voor je klaar.

Image