U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. QV eHerkenning ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Shape
Banner
EH

eHerkenning Straks onmisbaar, nu verkrijgbaar.

eHerkenning wordt de nieuwe standaard voor identificatie bij overheden en organisaties. De digiD voor ondernemers. Dat betekent dat u op steeds meer plekken met eHerkenning inlogt om online uw zaken te kunnen regelen. Grote instanties als het UWV en de Belastingdienst vragen nu al eHerkenning en naar verwachting zal eHerkenning in 2021 de nieuwe standaard zijn. Lees hieronder verder wat eHerkenning precies is.

Banner

eHerkenning de nieuwe standaard in veilig.

Doet u online zaken met de overheid? En wisselt u daarbij gevoelige informatie uit, zoals medische, financiële of persoonlijke gegevens? Met eHerkenning van QuoVadis logt u veilig in om uw zaken online te regelen. Zo weten organisaties zeker wie u bent én dat u mag doen wat u wilt doen. Daarnaast heeft u de extra zekerheid dat de site waar u inlogt betrouwbaar en veilig is. Tot slot is eHerkenning persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan of te delen met anderen. Al deze extra zekerheden zorgen ervoor dat u veilig kunt inloggen.

Banner

Eén inlogmiddel, toegang tot 400+ organisaties.

Met één inlogmiddel van eHerkenning kunt u bij ruim 400 verschillende organisaties inloggen, zoals UWV, KVK en de Belastingdienst. Daarnaast kunt u eHerkenning gebruiken bij gemeentes, provincies en waterschappen en een aantal private organisaties. Allerlei verschillende inlogcodes en wachtwoorden zijn dus niet meer nodig. Daarnaast bespaart eHerkenning tijd kosten, omdat u zaken niet meer op papier af hoeft te handelen en een bezoek aan het loket niet meer nodig is.

Banner

Nu verkrijgbaar, straks onmisbaar.

Met de komst van de wet Digitale Overheid stelt de Rijksoverheid het gebruik van eHerkenning verplicht voor overheidsorganisaties. Daarnaast vragen steeds meer (overheids)organisaties om in te loggen met eHerkenning. Nu al gebruik ervan maken? Met eHerkenning van QuoVadis kunt u nu al uw online zaken regelen met alle ruim 400 aangesloten organisaties.

Banner

eHerkenning van QuoVadis

QuoVadis staat voor service, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarom biedt QuoVadis exclusief eHerkenning aan op het hoogst toegepaste niveau. Dat houdt in dat u met eHerkenning van QuoVadis bij alle bestaande dienstverleners kunt inloggen.

Shape

QuoVadis De betrouwbare partner voor eHerkenning.

QuoVadis is één van de leveranciers van eHerkenning. QuoVadis onderscheidt zich door haar compromisloze houding op het gebied van security, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en support.

Icon

50.000

Meer dan 50.000 mensen maken dagelijks gebruik van eHerkenning via QuoVadis.

Icon

Wereldwijd

Wij bedienen meer dan 1 miljoen organisaties met licenties en online identities!

EH

Aan de slag Start direct je aanvraag voor eHerkenning van QuoVadis.

Start voor maar €29,95 met eHerkenning van QuoVadis en log veilig in bij alle aangesloten dienstverleners, nu en in de toekomst.

Veelgestelde vragen

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Met een eHerkenningsmiddel logt u met één gebruikersnaam en wachtwoord, op een veilige manier in bij alle aangesloten organisaties/ diensten. Dit is noodzakelijk voor bedrijven en stichtingen. Voor u betekent het minder wachtwoorden onthouden. Lees hier meer over eHerkenning.

Binnen eHerkenning wordt onderscheid gemaakt tussen een aantal betrouwbaarheidsniveaus. Om het simpel te houden biedt QuoVadis exclusief eHerkenning op het hoogste niveau. Hiermee kunt u zorgeloos altijd en overal kunt inloggen met uw eHerkenning. Nu en in de toekomst.

eHerkenning aanvragen bij QuoVadis bestaat uit een vier simpele stappen. Lees hier meer over de aanvraagprocedure.

QuoVadis biedt een spoedprocedure voor eHerkenning, dat houdt in dat wanneer u voor 14:00 uw aanvraag volledig afrond én de aanvraag indient via onze spoedprocedure, dan wordt het middel of de wijziging dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag aangeboden bij PostNL of AMP afhankelijk van de aanvraag.
De eenmalige kosten voor deze spoedprocedure zijn €50,-. Lees hier meer.

Als je een bestaand eHerkenning middel hebt op niveau 1, 2 of 2+ dan kan je dit heel simpel upgraden naar eHerkenning van QuoVadis. Heb je op dit moment eHerkenning op niveau 3 dan hoef je niets te doen en kan je overal inloggen. Upgrade hier je eHerkenning.

Met een ketenmachtiging geef je iemand anders de toestemming om namens jou in te richten. Dat kan bijvoorbeeld je accountant zijn. Wanneer je eHerkenning van QuoVadis hebt kun je onbeperkt anderen machtigen vanuit je eigen online omgeving. Lees hier meer over ketenmachtigingen.

De beheerapplicatie van QuoVadis geeft u de mogelijkheid om vanuit een simpel dashboard overzicht te houden op medewerkers die namens het bedrijf eHerkenning mogen gebruiken. U kunt simpel medewerkers toevoegen en verwijderen, machtigingen beheren, groepen aanmaken en uw ketenmachtigingen beheren. Lees hier meer over de beheerapplicatie.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Vind snel het antwoord op je vraag in ons help center. En kom je er niet uit? Ons team zit op werkdagen van 9:00 tot 16:30 voor je klaar.

Image