U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. QV eHerkenning ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Shape
Banner

Alles op een rijtje. Zo weet je precies wat eHerkenning je gaat kosten.

Aan het aanvragen en gebruik van eHerkenning zijn kosten verbonden, zo bouwen wij verder aan een veilig en toekomst bestendig identiteitsmiddel.

EH
MEEST GEKOZEN

3 jaar

29,95per
jaar

Drie jaar lang onbeperkt eHerkenning niveau 3 gebruiken met toegang tot alle diensten.

1 jaar

41,00per
jaar

Eén jaar lang onbeperkt eHerkenning niveau 3 gebruiken met toegang tot alle diensten.

Start vandaag nog! Spoedprocedure, eenmalig €50,-

Aanvullende producten en diensten

 • Spoedprocedure binnen 24 uur aan de slag met eHerkenning van QuoVadis. Lees meer.

  eenmalig € 50
 • OTP device als tweede factor. Wat is een OTP device?

  per drie jaar € 45
 • Andere betrouwbaarheidsniveaus wij bieden ook EH2+ t/m EH4. Bekijk andere niveaus.

  Vanaf € 16.50
 • Kosten toevoegen organisatie via Beheerapplicatie

  Eenmalig € 20
 • Kosten eHerkenning voor fiscale eenheid (zonder KVK). Let op kosten zijn excl. abonnementskosten EH3.

  Eenmalig € 0
 • Kosten eHerkenning voor overige rechtsvormen (zonder KVK). Let op kosten zijn excl. abonnementskosten EH3.

  Eenmalig € 20
 • Kosten eHerkenning voor buitenlandse rechtsvormen (zonder KVK). Let op kosten zijn excl. abonnementskosten EH3.

  Eenmalig € 40
EH

Aan de slag Start direct je aanvraag voor eHerkenning van QuoVadis.

Start voor maar €29,95 met eHerkenning van QuoVadis en log veilig in bij alle aangesloten dienstverleners, nu en in de toekomst.

Meerdere personen of kvk’s? Bereken in drie stappen wat eHerkenning voor jouw bedrijf gaat kosten.

Stap 1Personen & kvk’s


Diensten en voorwaarden

Kosten gebruik tweede factor

U logt met eHerkenning van QuoVadis in met een zogenaamde tweede factor. Dit houdt in dat u tijdens het inloggen bij een dienstverlener via een ander apparaat uw login bevestigd. Tweede factor authenticatie kan via de mobiele telefoon per SMS of via de QuoVadis authenticator.

Kosten SMS

De kosten voor het gebruik van SMS als tweede factor zijn volledig gratis. 

Kosten OTP

Met de QuoVadis authenticator kunt u een code genereren om in te loggen als tweede factor. U kunt hiervoor kiezen als u niet uw (privé) mobiel wilt gebruiken of last heeft van slecht bereik op uw mobiel.

De aanschafkosten van het OTP-device zijn € 45,00. De gebruiksduur van een OTP-device is maximaal 36 maanden na levering. Daarna wordt bij een lopende overeenkomst automatisch een nieuwe OTP-device toegezonden en in rekening gebracht.

Spoedprocedure

QuoVadis biedt de mogelijkheid van een spoedprocedure. Hierbij wordt de aanvraagprocedure versneld doorlopen waarbij uw aanvraag nog dezelfde werkdag wordt verwerkt en de volgende werkdag al geleverd kan worden, afhankelijk van de wijze van uitgifte. De eenmalige kosten voor de spoedprocedure zijn €50,-. Let op; voorwaarde voor de spoedprocedure is dat de aanvraag voor 14:00 bij ons binnen is. Lees meer.

Mutaties

Voor het doen van mutaties op uw eHerkenning middelen worden in sommige gevallen extra kosten gerekend. Deze kosten hebben in de meeste gevallen te maken met bepaalde checks die wij opnieuw moeten doen. 

 • Toesturen nieuwe activatiebrief, als de activatietermijn verlopen is dient een nieuwe brief aangevraagd te worden. De kosten hiervoor zijn € 17,50.
 • Wijziging persoonsgegevens of machtigingenregister via ons online wijzigingsformulier € 10,00 per formulier.
 • Extra fysieke identificatie voor de uitgifte eHerkenning: € 17,50;
 • Standaard gaan we per aanvraag uit van het opvragen en controleren van maximaal 2 uittreksels uit het handelsregister. Wanneer dit er meer zijn, dan mogen wij per uittreksel €3,50 extra in rekening brengen per aanvraag.

Betaalwijze en facturen

eHerkenning van QuoVadis kan via automatische incasso of via een bankoverschrijving betaald worden.

Automatische incasso

De automatische incasso kan alleen plaats vinden vanaf een Nederlands IBAN nummer. Dit rekeningnummer geeft u op gedurende de aanvraagprocedure. Er zijn geen kosten verbonden aan de automatische incasso. 

Bankoverschrijvingen.

U hebt de mogelijkheid om zelf betalingen te doen aan QuoVadis. Doordat bankoverschrijvingen handmatig verwerkt worden door ons zijn de kosten voor deze betaalwijze €3,50 per betaling.

Facturen.

Facturen van QuoVadis krijgt u automatisch per email opgestuurd. Eventueel kunnen wij de factuur per post doen toekomen. De kosten voor een factuur per post zijn €3,50.

Toevoegen van organisatie(s)

Wanneer een middel van een medewerker voor meerdere bedrijven/ vestigingen geactiveerd moet worden, dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht, afhankelijk van het betrouwbaarheidsniveau. Eenmalig betaalt u € 20,- per toegevoegde organisatie, daarnaast betaalt u abonnementskosten:

 • per EH2 middel, per extra bedrijf/ vestiging € 14,- per jaar
 • per EH2+ middel, per extra bedrijf/ vestiging € 14,- per jaar
 • per EH3 middel, per extra bedrijf/ vestiging € 21,- per jaar

Hoe bespaart u geld?

U bespaart geld omdat u minder middelen hoeft aan te schaffen. Dit omdat u middelen van gebruikers aan meerdere bedrijven/ vestigingen kunt koppelen. Daarnaast bieden wij volume kortingen tot wel 30% per middel. Per saldo bent u bij ons dus veel minder kwijt.

Veelgestelde vragen

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Met een eHerkenningsmiddel logt u met één gebruikersnaam en wachtwoord, op een veilige manier in bij alle aangesloten organisaties/ diensten. Dit is noodzakelijk voor bedrijven en stichtingen. Voor u betekent het minder wachtwoorden onthouden. Lees hier meer over eHerkenning.

Binnen eHerkenning wordt onderscheid gemaakt tussen een aantal betrouwbaarheidsniveaus. Om het simpel te houden biedt QuoVadis exclusief eHerkenning op het hoogste niveau. Hiermee kunt u zorgeloos altijd en overal kunt inloggen met uw eHerkenning. Nu en in de toekomst.

eHerkenning aanvragen bij QuoVadis bestaat uit een vier simpele stappen. Lees hier meer over de aanvraagprocedure.

QuoVadis biedt een spoedprocedure voor eHerkenning, dat houdt in dat wanneer u voor 14:00 uw aanvraag volledig afrond én de aanvraag indient via onze spoedprocedure, dan wordt het middel of de wijziging dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag aangeboden bij PostNL of AMP afhankelijk van de aanvraag.
De eenmalige kosten voor deze spoedprocedure zijn €50,-. Lees hier meer.

Als je een bestaand eHerkenning middel hebt op niveau 1, 2 of 2+ dan kan je dit heel simpel upgraden naar eHerkenning van QuoVadis. Heb je op dit moment eHerkenning op niveau 3 dan hoef je niets te doen en kan je overal inloggen. Upgrade hier je eHerkenning.

Met een ketenmachtiging geef je iemand anders de toestemming om namens jou in te richten. Dat kan bijvoorbeeld je accountant zijn. Wanneer je eHerkenning van QuoVadis hebt kun je onbeperkt anderen machtigen vanuit je eigen online omgeving. Lees hier meer over ketenmachtigingen.

De beheerapplicatie van QuoVadis geeft u de mogelijkheid om vanuit een simpel dashboard overzicht te houden op medewerkers die namens het bedrijf eHerkenning mogen gebruiken. U kunt simpel medewerkers toevoegen en verwijderen, machtigingen beheren, groepen aanmaken en uw ketenmachtigingen beheren. Lees hier meer over de beheerapplicatie.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Vind snel het antwoord op je vraag in ons help center. En kom je er niet uit? Ons team zit op werkdagen van 9:00 tot 16:30 voor je klaar.

Image