U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. QV eHerkenning ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Shape
Banner
person
banner
EH
Icon

Overzicht

Houd één helder overzicht over alle afgegeven en verleende ketenmachtigingen.

Icon

Initieer

Initieer aanvragen tot het verlenen van ketenmachtigingen met één simpele klik van de muis.

Icon

Uniek

de ideale add-on voor organisaties met meerdere filialen en voor financiële dienstverleners.

Ketenmachtigingen aan de slag voor andere organisaties.

Wanneer werk wordt uitbesteed waarbij eHerkenning nodig is dan kan dit met één zogenaamde ketenmachtiging. Hierdoor machtigt één bedrijf één andere organisatie (of hoofdkantoor) om namens dat bedrijf één online dienst te regelen met eHerkenning. Het bedrijf hoeft zelf geen eHerkenning aan te vragen, maar verleent alleen toestemming voor deze ketenmachtiging. Om overzicht te houden tussen afgegeven en verleende ketenmachtigingen biedt QuoVadis de unieke ketenmachtiging add-on, één uitbreiding op de beheerapplicatie.

Banner

Houd een helder overzicht over alle afgegeven en verleende ketenmachtigingen.

Met de ketenmachtiging add-on beheert u afgegeven en verleende ketenmachtigingen vanuit één simpel overzicht direct in de QuoVadis Beheerapplicatie. U ziet direct welke medewerker, namens welke organisatie, bij welke dienstverleners mag inloggen en kunt hier simpel wijzigingen in maken.

Banner

Een aanvraag tot het verlenen van een ketenmachtiging was nog nooit zo gemakkelijk.

Het initieren van ketenmachtigingen gaat volledig geautomatiseerd vanuit de ketenmachtiging add-on. U kunt voor één of meerdere organisaties voor meerdere dienstverleners goedkeuring vragen. Wordt de ketenmachtiging bij een andere leverancier vastgelegd? Geen probleem, ook die beheert u heel simpel met de QuoVadis ketenmachtiging add-on.

Banner

In de nieuwe wereld van ketenmachtigingen biedt QuoVadis een unieke oplossing.

De ketenmachtiging add-on van QuoVadis is de enige oplossing die organisaties de mogelijkheid geeft om grip te houden op grotere aantallen ketenmachtigingen. De add-on is ideaal voor financiële dienstverleners of organisaties met meerdere filialen en een centrale stafafdeling.

Shape

QuoVadis De betrouwbare partner voor eHerkenning.

QuoVadis is één van de leveranciers van eHerkenning. QuoVadis onderscheidt zich door haar compromisloze houding op het gebied van security, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en support.

Icon

50.000

Meer dan 50.000 mensen maken dagelijks gebruik van eHerkenning via QuoVadis.

Icon

Wereldwijd

Wij bedienen meer dan 1 miljoen organisaties met licenties en online identities!

Image

eHerkenning beheren Ontdek alle opties van de QV beheerapplicatie!

 • Procesbegeleiding van initiatie tot goedkeuring

  Via de ketenmachtigingen add-on wordt het proces van aanvraag tot goedkeuring volledig online ondersteunt. Zo ziet u in welke fase één aanvraag zich bevind en biedt de add-on tools om klanten te stimuleren goedkeuring te geven.

 • Import en bulkaanvraag

  De ketenmachtiging add-on biedt de mogelijkheid om in één keer een grote groep klanten te importeren via een importbestand. Vanuit deze import kan direct een verzoek tot goedkeuring van de ketenmachtigingen verstuurd worden naar alle klanten.

 • Grip door machtigingtypen.

  In de ketenmachtigingen add on wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende typen machtigingen. Eén dienstenmachtiging geeft toegang tot één bepaalde dienst, één dienstverlenersmachtiging tot alle diensten van één bepaalde dienstverlener en één algemene machtiging geeft toegang tot alle diensten tot één bepaald betrouwbaarheidsniveau.

 • Overzicht en beheer van machtigingen

  De ketenmachtigingen add-on biedt op klant niveau één intuïtief overzicht van alle verleende ketenmachtigingen en medewerkers die namens de betreffende klant mogen inloggen. Medewerkers toevoegen, een einddatum wijzigen, diensten toevoegen en machtigingen intrekken kan allemaal heel simpel uitgevoerd worden.

 • Alle eHerkenning leveranciers

  Een ketenmachtiging kan bij elke leverancier vastgelegd worden. De ketenmachtiging add-on biedt de mogelijkheid om ketenmachtigingen van elke leverancier aan het overzicht toe te voegen. Zo blijft er één totaaloverzicht bestaan.

 • Uitbreiding van de beheerapplicatie

  De ketenmachtiging add-on is één uitbreiding op de beheerapplicatie. In de beheerapplicatie kunt u heel simpel eHerkenning voor uw eigen organisatie beheren. Om de ketenmachtiging add-on te gebruiken dient u eerst te starten met de beheerapplicatie. Lees meer over de beheerapplicatie.

EH

Aan de slagStart direct met de ketenmachtiging add-on van QuoVadis.

Veelgestelde vragen

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Met een eHerkenningsmiddel logt u met één gebruikersnaam en wachtwoord, op een veilige manier in bij alle aangesloten organisaties/ diensten. Dat betekent minder wachtwoorden onthouden.

In de beheermodule zijn alle niveaus van eHerkenning beschikbaar. Dat houdt in dat u medewerkers een middel kunt geven op niveau 2, 2+, 3 en 4.

eHerkenning voor uw organisatie wordt beheerd door een zogenaamde beheerder. De beheerder kan de wettelijk bevoegde van uw organisatie zijn, maar dat hoeft niet. Zo kunt u de rollen in de beheerapplicatie inrichten op een wijze die past bij uw organisatie.

Ja, in de beheermodule hebt u een totaaloverzicht van alle (rechts)personen buiten uw eigen bedrijf die namens u in mogen loggen met een ketenmachtiging. U kunt zelf heel gemakkelijk ketenmachtigingen initiëren, afgeven of intrekken. Speelt het beheer van ketenmachtigingen een grote rol in uw organisatie? Bekijk dan de QuoVadis ketenmachtiging add on.

Het gebruik van de beheerapplicatie is gratis. De kosten hangen samen met het aantal geregistreerde KVK nummers, het aantal gebruikers en de niveaus van de betreffende gebruikers. U kunt heel simpel de kosten uitrekenen via onze QV beheermodule calculator. De kosten voor een eHerkenning aanvraag vindt u hier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Vind snel het antwoord op je vraag in ons help center. En kom je er niet uit? Ons team zit op werkdagen van 9:00 tot 16:30 voor je klaar.

Image