U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. QV eHerkenning ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Shape
Banner
EH

Stap 1Personen & kvk’s


Begeleiding tijdens implementatie

Hoewel het individuele aanvraagproces zo simpel mogelijk is, kan de aanvraag van eHerkenning binnen grote organisaties met meerdere rechtspersonen, KVK-nummers en grote groepen medewerkers toch één complexe aangelegenheid zijn.  Hiervoor bieden wij begeleiding op maat en expertise op locatie. Wij hebben een team van specialisten die u kan ondersteunen gedurende het aanvraag- en uitgifte proces van de eHerkenningsmiddelen.

Graag gaan wij hierover samen met u in gesprek. Neem contact op met
commercie@qv-eherkenning.nl

 

Meerdere KVK’s

Wanneer één medewerker namens meerdere bedrijven mag handelen, dan kunt u deze gebruiker aan de verschillende KVK’s koppelen. U hoeft niet voor elk KVK een apart eHerkenningsmiddel aan te schaffen waardoor de kosten overzichtelijk blijven. De kosten voor het koppelen van een medewerker aan een extra KVK zijn afhankelijk van het betrouwbaarheidsniveau:

  • eHerkenning op niveau 2+, per extra KVK: € 16,80 per jaar
  • eHerkenning op niveau 3, per extra KVK: € 24,00 per jaar

 

Veelgestelde vragen

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Met een eHerkenningsmiddel logt u met één gebruikersnaam en wachtwoord, op een veilige manier in bij alle aangesloten organisaties/ diensten. Dat betekent minder wachtwoorden onthouden.

In de beheermodule zijn alle niveaus van eHerkenning beschikbaar. Dat houdt in dat u medewerkers een middel kunt geven op niveau 2, 2+, 3 en 4.

eHerkenning voor uw organisatie wordt beheerd door een zogenaamde beheerder. De beheerder kan de wettelijk bevoegde van uw organisatie zijn, maar dat hoeft niet. Zo kunt u de rollen in de beheerapplicatie inrichten op een wijze die past bij uw organisatie.

Ja, in de beheermodule hebt u een totaaloverzicht van alle (rechts)personen buiten uw eigen bedrijf die namens u in mogen loggen met een ketenmachtiging. U kunt zelf heel gemakkelijk ketenmachtigingen initiëren, afgeven of intrekken. Speelt het beheer van ketenmachtigingen een grote rol in uw organisatie? Bekijk dan de QuoVadis ketenmachtiging add on.

Het gebruik van de beheerapplicatie is gratis. De kosten hangen samen met het aantal geregistreerde KVK nummers, het aantal gebruikers en de niveaus van de betreffende gebruikers. U kunt heel simpel de kosten uitrekenen via onze QV beheermodule calculator. De kosten voor een eHerkenning aanvraag vindt u hier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Vind snel het antwoord op je vraag in ons help center. En kom je er niet uit? Ons team zit op werkdagen van 9:00 tot 16:30 voor je klaar.

Image