U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. QV eHerkenning ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Shape
Banner
EH

Gebruikers loggen bij eHerkenning niveau 4 in met een PKI-certificaat.
Lees hier meer over het PKI-certificaat van QuoVadis.

Kijk hieronder voor meer informatie, of vraag direct eHerkenning niveau 4 aan.

Shape
 • 01

  Stap 1

  Aanvragen

  Nadat u bepaald heeft welk betrouwbaarheidsniveau u wilt aanvragen, doorloopt u de online aanvraagprocedure. Hierbij kunt u meerdere personen aanmelden voor uw organisatie. Om een EH4 middel aan te kunnen vragen, heeft u een PKIoverheid certificaat nodig. U kunt bij ons een PKIoverheid certificaat aanschaffen om deze te gebruiken voor het EH4 middel. Beschikt u al over een PKIoverheid certificaat van QuoVadis, dan kunt u deze hergebruiken voor uw QuoVadis EH4 middel.

 • 02

  Stap 2

  Controle aanvraag

  Zodra uw aanvraag door ons is ontvangen, wordt deze beoordeeld op volledigheid en de door u opgegeven gegevens worden geverifieerd volgens het betrouwbaarheidsniveau dat door u is aangevraagd. Als er onduidelijkheden en/of onvolledigheden zijn, nemen wij contact met u op.

 • 03

  Stap 3

  Uitgifte

  Wanneer alles klopt, ontvangt u van ons per e-mail informatie over het activeren van het PKIoverheid certificaat als eHerkeningsmiddel.
  U logt in met uw PKIoverheid certificaat en de gebruikersnaam en het wachtwoord van het certificaat.

QuoVadis De betrouwbare partner voor eHerkenning.

QuoVadis is één van de leveranciers van eHerkenning. QuoVadis onderscheidt zich door haar compromisloze houding op het gebied van security, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en support.

Icon

50.000

Meer dan 50.000 mensen maken dagelijks gebruik van eHerkenning via QuoVadis.

Icon

Wereldwijd

Wij bedienen meer dan 1 miljoen organisaties met licenties en online identities!