U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. QV eHerkenning ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Shape
Banner
person
banner
EH
Icon

Eenvoudig

Makkelijk inloggen bij alle dienstverleners die werken met eHerkenning.

Icon

Veilig

Overal inloggen op het hoogst toegepaste betrouwbaarheids niveau in het stelsel.

Icon

Service

Onze supportafdeling staat elke dag voor u klaar om te helpen met aanvraag en gebruik.

eHerkenning Straks onmisbaar, nu verkrijgbaar.

eHerkenning wordt de nieuwe standaard voor identificatie bij overheden en organisaties. Dat betekent dat u op steeds meer plekken met eHerkenning inlogt om online uw zaken te kunnen regelen. Grote instanties als het UWV en de Belastingdienst vragen nu al eHerkenning en naar verwachting zal eHerkenning in 2021 de nieuwe standaard zijn. eHerkenning aanvragen bij QuoVadis betekent dat u overal gemakkelijk en veilig kan inloggen.

Banner

Overal inloggen, één middel.

QuoVadis biedt exclusief eHerkenning op het hoogst toegepaste betrouwbaarheidsniveau aan. Zo houden we eHerkenning eenvoudig in gebruik en kun je gegarandeerd inloggen bij alle dienstverleners die werken met eHerkenning.

Banner

Identificatie op het hoogste niveau

eHerkenning van QuoVadis staat voor online veiligheid en privacy. Doordat wij exclusief eHerkenning op het hoogst toegpaste betrouwbaarheids niveau aanbieden, garanderen wij onze gebruikers dat zij altijd en overal veilig kunnen inloggen. Bovendien is eHerkenning van QuoVadis, in een wereld waar steeds hogere eisen gesteld worden aan veiligheid en betrouwbaarheid, helemaal klaar voor de toekomst.

Banner

Online selfservice en support waar nodig.

De aanvraagprocedure voor eHerkenning van QuoVadis bestaat uit drie simpele stappen die volledig online plaatsvinden. Inzicht in gebruik en beheer van het eHerkenningsmiddel gebeurt online in onze QV-Beheerapplicatie. Mocht u hulp nodig hebben tijdens de aanvraag of gedurende het gebruik van eHerkenning, dan zit ons supportteam klaar om u te ondersteunen.

Shape

QuoVadis De betrouwbare partner voor eHerkenning.

QuoVadis is één van de leveranciers van eHerkenning. QuoVadis onderscheidt zich door haar compromisloze houding op het gebied van security, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en support.

Icon

50.000

Meer dan 50.000 mensen maken dagelijks gebruik van eHerkenning via QuoVadis.

Icon

Wereldwijd

Wij bedienen meer dan 1 miljoen organisaties met licenties en online identities!

EH

Aan de slag Start direct je aanvraag voor eHerkenning van QuoVadis.

29.95

per jaar

Veilig en onbeperkt inloggen bij alle dienstverleners op alle niveaus.

Veelgestelde vragen

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Met een eHerkenningsmiddel logt u met één gebruikersnaam en wachtwoord, op een veilige manier in bij alle aangesloten organisaties/ diensten. Dit is noodzakelijk voor bedrijven en stichtingen. Voor u betekent het minder wachtwoorden onthouden. Lees hier meer over eHerkenning.

Binnen eHerkenning wordt onderscheid gemaakt tussen een aantal betrouwbaarheidsniveaus. Om het simpel te houden biedt QuoVadis exclusief eHerkenning op het hoogste niveau. Hiermee kunt u zorgeloos altijd en overal kunt inloggen met uw eHerkenning. Nu en in de toekomst.

eHerkenning aanvragen bij QuoVadis bestaat uit een vier simpele stappen. Lees hier meer over de aanvraagprocedure.

QuoVadis biedt een spoedprocedure voor eHerkenning, dat houdt in dat wanneer u voor 14:00 uw aanvraag volledig afrond én de aanvraag indient via onze spoedprocedure, dan wordt het middel of de wijziging dezelfde dag nog verwerkt en de volgende dag aangeboden bij PostNL of AMP afhankelijk van de aanvraag.
De eenmalige kosten voor deze spoedprocedure zijn €50,-. Lees hier meer.

Als je een bestaand eHerkenning middel hebt op niveau 1, 2 of 2+ dan kan je dit heel simpel upgraden naar eHerkenning van QuoVadis. Heb je op dit moment eHerkenning op niveau 3 dan hoef je niets te doen en kan je overal inloggen. Upgrade hier je eHerkenning.

Met een ketenmachtiging geef je iemand anders de toestemming om namens jou in te richten. Dat kan bijvoorbeeld je accountant zijn. Wanneer je eHerkenning van QuoVadis hebt kun je onbeperkt anderen machtigen vanuit je eigen online omgeving. Lees hier meer over ketenmachtigingen.

De beheerapplicatie van QuoVadis geeft u de mogelijkheid om vanuit een simpel dashboard overzicht te houden op medewerkers die namens het bedrijf eHerkenning mogen gebruiken. U kunt simpel medewerkers toevoegen en verwijderen, machtigingen beheren, groepen aanmaken en uw ketenmachtigingen beheren. Lees hier meer over de beheerapplicatie.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Vind snel het antwoord op je vraag in ons help center. En kom je er niet uit? Ons team zit op werkdagen van 9:00 tot 16:30 voor je klaar.

Image