U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. QV eHerkenning ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

Shape
Banner
EH

eHerkenning 3 Belastingdienst

Met ‘eHerkenning 3 Belastingdienst’ kunt u alleen aangifte doen bij de Belastingdienst. Meer niet. Het goedkopere ‘EH3 Belastingdienst’ heeft een aantal duidelijke beperkingen. In functionaliteit, maar ook dat het niet aan complexere organisaties kan worden uitgereikt. Is EH3 Belastingdienst te beperkt voor uw organisatie en wilt u de normale functionaliteit van eHerkenning? Dan kunt u beter eHerkenning niveau 3 aanvragen.

Met eHerkenning 3 Belastingdienst kunt u alleen uw belastingaangiften doen via Mijn Belastingdienst Zakelijk. De overheid biedt vanaf eind september via het RVO €24,20 compensatie, zodat het indienen van aangiften gratis gedaan kan worden voor die organisaties die het financieel moeilijk hebben.

Ondanks de lagere tarieven én de compensatieregeling, zal eHerkenning niveau 3 voor veel organisaties tóch de beste oplossing zijn. Er zijn namelijk een aantal duidelijke beperkingen aan EH3 Belastingdienst.

Beperkingen

  1. eHerkenning 3 Belastingdienst is alleen aan te vragen door een natuurlijke persoon die volledig bevoegd is voor de organisatie en de inlogaccount persoonlijk gaat gebruiken.
  2. Maximaal 1 middel per KvK.
  3. U kunt met ‘eHerkenning 3 Belastingdienst’ alleen inloggen op diensten van de Belastingdienst voor het doen van aangiften. Alle andere 1400+ diensten, zoals die van het UWV, het RVO, de Douane etc. kunt u niet benaderen met EH3 Belastingdienst.

Het is mogelijk om later te upgraden naar normaal eHerkenning niveau 3, maar dan liggen de kosten in totaal hoger. Denkt u dus eHerkenning nodig te hebben voor meer dan alleen het indienen van aangiften bij de Belastingdienst? Dan raden we het aan om direct eHerkenning niveau 3 aan te vragen.

Tarieven

1 jaar: €25,-
2 jaar: €45,- (€22,50 per jaar)
3 jaar: €60,- (€20,- per jaar)
Het volledige bedrag dient vooraf betaald te worden.

Vraag hier eHerkenning 3 Belastingdienst aan